Den Haag

Maystraat 1D, 2593 VR

Asking price: 
259.000 k.k.
78 m2
4 rooms
1 bathrooms
Special features: tuin

GEHEEL LUXE TURN KEY GERENOVEERD MET OOG VOOR DETAIL EN SMAAK, 4 KAMER APPARTEMENT (78 M2) OP DE BEGANE GROND MET EEN ZONNIGE (Z/O) ACHTERTUIN. DE BENEDENWONING HEEFT EEN NIEUWE WOONKEUKEN, 2 SLAAPKAMERS, GELEGEN IN EEN RUSTIGE STRAAT IN DE MEEST GEWILDE BUURT VAN DEN HAAG, BEZUIDENHOUT. LEIDINGWERK GAS EN WATER, ELEKTRA, DOUBLE GLASS, BALKS EN ISOLATIE ONDER DE VLOER, STUCWERK, SCHILDERWERK, VISGRAAT PARKET VLOER, KEUKEN, CV, SANITAIR, BADKAMER ALLES IS NIEUW!! GUNSTIG GESITUEERD NABIJ DE WINKELS IN DE THÉRESIASTRAAT, SCHOLEN, RECREATIE VOORZIENINGEN, SPORTVELDEN, OPENBAAR VERVOER (STATION LAAN VAN NOI, LIJN 6 EN BUS 24), UITVALSWEGEN NAAR CENTRUM, A4 EN A44 EN OP FIETSAFSTAND VAN HET CENTRUM VAN DEN HAAG EN HET HAAGSE BOS.

Dit uiterst charmante appartement is geheel gerenoveerd en voorzien van nieuwe gas-, waterleidingen en elektra, goede CV ketel, glad gestuukte wanden en in neutrale kleurstelling geschilderd, fraai gecombineerd met nieuwe luxe eikenhouten massieve visgraat parketvloer met inlegrand door het gehele appartement (drempelloos), compleet met dubbel glas, houten buitenkozijnen en de zonnige tuin, geven deze woning een speciale uitstraling. De royale afmetingen van de 2 slaapkamers en hoge plafonds van 3,2 in de hele appartement (uniek voor Bezuidenhout), de compleet nieuwe en luxe Premium Huis hoogglans witte keuken inclusief grote gas fornuis, koel/vries combinatie, vaatwasser en een granieten werkblad, de badkamer met grote douche en twee wastafels maken de woning tot een schitterend geheel.

Indeling
Via de entree toegang tot de gang. Vanuit de gang is er toegang naar 2 slaapkamers, berging en woon/eetkamer. De voorslaapkamer (3.40 x 2.70), 1 achter slaapkamer (ca. 4.20 x 3.50) met openslaande deur naar achtertuin, sfeervolle woon/eetkamer (10.60 x 3.50) met moderne keuken, schuifpui naar achtertuin en een prachtige open haard. De woon-eetkamer is voorzien van een nieuwe open woonkeuken. Vanuit de gang is er toegang tot de badkamer met een separate grote douche, en een dubbel wastafel. Het appartement heeft een separaat toilet.

Overige informatie:
– Woonoppervlakte ca. 78m2
– Beschikbaar eind februari 2016
– Erfpacht canon per half jaar € 97,59 + beheerkosten € 12,70. 2020 herzien naar de huidige rentestand.
– Geheel voorzien van eikenhouten visgraat parket vloer met inlegrand
– Geheel dubbel glas en houten kozijnen
– Afkoop eeuwigdurend erfpacht € 8.486,00.
– Actieve VvE bijdrage 50,- per maand 1/3 aandeel in de gemeenschap
– Dak vernieuwd 2009/2010
– Nieuwe balken en isolatie onder de vloer!

Price:
259.000 k.k.
District:
Bezuidenhout (Haagse Hout)
Location:
on a quiet road
Postcode:
2593 VR
Property type:
Apartment
Energy label:
-
Residential layer:
-
Located on:
-
Year built:
2016
Type of construction:
Existing construction
Rooms:
4
Bedrooms:
2
Bathrooms:
1
Surface area:
78 m2
Volume:
-
Acceptance:
immediately

    Interested in this property?

    Request viewing Free purchase advice
    For more information, please contact us!

    Be the first to know about news about new projects!

    Via our free registration module you can register free of charge to receive our housing offer.