Den Haag

BRAGASTRAAT 2523 HG DEN HAAG

Huurprijs: 
1850 excl.
65 m2
4 kamers
1 badkamers
Bijzonderheden: 2 tuinen

Omschrijving
Een 4 kamer parterre woning gelegen in het bruisende Laakkwartier. De woning is recentelijk voorzien van nieuw stucwerk en een nieuwe badkamer. Bent u opzoek naar een ruime tuin? Dan bent u hier zeker aan het juiste adres. De diepe en zonnige zuidwesten achtertuin heeft een oppervlakte van maar liefst ca. 72 m2! Met de zeer centrale ligging bent u binnen enkele minuten in de binnenstad van Den Haag. De supermarkt, basisschool, voortgezet-onderwijs, de Haagse Hogeschool en diverse sportfaciliteiten zijn op loopafstand bereikbaar. Voor een heerlijke wandeling of sportactiviteiten liggen de parken, Schoonoord, Rijswijkse Bos en Park den Burgh om de hoek. Daarnaast zijn de A4 & A12 op 5 minuten afstand en het openbaar vervoer om de hoek!

Interesse gekregen in deze parel van een woning? Wacht niet langer en contact ons om uw bezichtiging in te plannen!

Indeling
Middels eigen voortuin betreedt u de woning. Via de diepe gang zijn alle ruimtes te bereiken. Aan uw rechterzijde treft u de eerste slaapkamer (ca. 8,4 m2). Aan de andere zijde komt u terecht in de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een haard en een fraaie laminaatvloer.

Verder door de hal treft u aan de rechterzijde de badkamer. De badkamer uit 2022 is voorzien van een wandcloset, inloopdouche en fraai tegelwerk tot aan het plafond. Aan de andere zijde tegenover de badkamer zijn 2 ruime bergkasten. In deze bergkast (rechts) is o.a. de Vaillant combi ketel uit 2008 gesitueerd.

De tweede slaapkamer (ca. 7,5m2) bevindt zich aan de rechter achterzijde van de woning met uitzicht op de diepe achtertuin. Aan het einde van de gang is de keuken gesitueerd. De keuken is voorzien van een losstaand 4 pits gasfornuis met oven, afzuigkap en vele opbergkasten. Om de hoek van de keuken komt u terecht in de achterzijde van de woonkamer. Momenteel is hier een tussenwand geplaatst die simpelweg te verwijderen is als u een doorzon-woonkamer wenst.

Tot slot de zeer riante achtertuin van ca. 10 meter diep, gelegen op het zonnige zuidwesten!

Bijzonderheden
• Bouwjaar 1938;
• Woonoppervlak van ca. 65m2;
• Volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas;
• CV Vaillant Combiketel;
• Royale tuin om het zuidwesten;
• VVE wordt herzien/ ingeschreven bij KVK

Prijs:
1850 excl.
Inrichting:
Wijk:
Zuit Holland
Locatie:
Den Haag
Postcode:
Woningtype:
Energilabel:
Bouwjaar:
Sort bouw:
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Badkamers:
1
Oppervlakte:
65 m2
Inhoud:
Oplevering:

Interesse in deze woning?

Bezichtiging aanvragen Gratis aankoopadvies
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen!

Als eerste op de hoogte van nieuws over nieuwe projecten!

Via onze gratis inschrijf-module kunt u zich kosteloos inschrijven voor het ontvangen van ons woningaanbod.