Den Haag

Elspeetstraat 29, 2573 HM

Huurprijs: 
1700 excl.
70 m2
3 kamers
1 badkamers
Bijzonderheden: tuin

GELEGEN IN DEN HAAG LIGT DIT FRAAIE APPARTEMENT IN DE ELSPEETSTRAAT. HET APPARTEMENT HEEFT EEN WOONOPPERVLAKTE VAN 70 M2 EN IS GEBOUWD IN 1929. HET APPARTEMENT IS GELEGEN AAN OP DE BEGANE GROND . HET APPARTEMENT BESCHIKT WOONOPPERVLAKTE DRIE SLAAPKAMERS, EEN RUIME WOONKAMER, EEN OPEN KEUKEN, BADKAMER EN EEN TUIN. IN DE OMGEVING ZIJN ER DIVERSE WINKELS EN GEZELLIGE HORECA GELEGENHEDEN BEVINDT ZICH OP LOOPAFSTAND.

Leuk wonen in Den Haag. Dat kan goed in deze buurt. Elspeetstraat 29 is gelegen in de buurt Oostbroek-Noord. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Den Haag, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 7 minuten rijden.

Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de parterrewoning met achtertuin en verder toebehoren.

 

Prijs:
1700 excl.
Inrichting:
Kaal
Wijk:
Benoordenhout
Locatie:
aan rustige weg
Postcode:
2573 HM
Woningtype:
Appartement
Energilabel:
A
Bouwjaar:
-
Sort bouw:
Bestaande bouw
Kamers:
3
Slaapkamers:
2
Badkamers:
1
Oppervlakte:
70 m2
Inhoud:
-
Oplevering:
per direct

Interesse in deze woning?

Bezichtiging aanvragen Gratis aankoopadvies
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen!

Als eerste op de hoogte van nieuws over nieuwe projecten!

Via onze gratis inschrijf-module kunt u zich kosteloos inschrijven voor het ontvangen van ons woningaanbod.