Den Haag

Sneeuwbalstraat 52, 2565 WC

Vraagprijs: 
600.000 k.k.
195 m2
6 kamers
2 badkamers
Bijzonderheden: balkon, terrace

GEHEEL LUXE TURN KEY GERENOVEERD MET OOG VOOR DETAIL EN SMAAK, TWEE VERDIEPING APPARTEMENT (195m2) HOGE PLAFONDS(3,2m) EN EEN GROOT TERRAS (27m2). DEZE WONING HEEFT EEN GROTE WOONKAMER EN EETKAMER, 5 SLAAPKEMERS. GELEGEN IN EEN RUSTIGE STRAAT IN DE MEEST GEWILDE BUURT VAN DEN HAAG, BOMENBUURT. LEIDINGWERK, GAS EN WATER, ELEKTRA, DUBBEL GLASS, BALKEN EN ISOLATIE ONDER DE VLOER, STUCWERK, SCHILDERWERK, VISGRAAT PARKET VLOER, KEUKEN, SANITAIR, BADKAMER ALLES IS NIEUW!!

DE SNEEUWBALSTRAAT IS GUNSTIG GELEGEN TEN OPZICHTE VAN DIVERSE WINKELSTRATEN (DE FAHRENHEITSTRAAT EN DE GOUDSBLOEMLAAN), SPORTVELDEN, SCHOLEN, RECREATIE VOORZIENINGEN, OPENBAAR VERVOER.

Indeling
Dit uiterst charmante appartement is geheel gerenoveerd, glad gestuukte wanden in neutrale kleurstelling geschilderd, mooie gecombineerd met nieuw massief visgraat eiken parketvloer(drempelloos), compleet met dubbel glas, geven deze woning een speciale uitstraling. Luxe Premium Huis open hoogglans witte keuken inclusief grote gas fornuis, koel/vries combinatie, vaatwasser en een graniet werkblad, de badkamer met vrijstand ligbad, inloopdouche met regendouchekop, dubbele wastafel en WC maken de woning tot een schitterend geheel.
1e woonlaag: Vanuit de gang is er toegang naar ruime eetkamer en de woonkamer geheel prachtig afgewerkt met strak gestucte wanden en een mooie eiken visgraat parket vloer schept de unieke gevoel. In het achterste gedeelte er is een luxe Premium Huis open hoogglans witte keuken volledig voorzien met alle benodigde apparatuur. Vanuit de gang is er toegang naar slaapkamer (3.51 × 4.55), studeerkamer, WC met wastafel en een badkamer met douche.
2e woonlaag: Vanuit de gang is een trap naar de tweede verdieping. De toegang tot drie ruime slaapkamers volledig gerenoveerd (4.00 x 4.23), (3.53 x 4.55) en (3.47 x 4.00). Ruime badkamer (3.63 × 2.15) voorzien van een ligbad, inloopdouche en dubbel wastafel. Vanuit de gang is er toegang naar inloopkast en geschikte ruimte voor de wasmachine en cv-ketel. Op de tweede verdieping er is een nieuw prachtig aangelegd terras (9.26 × 3.00).

KENMERKEN:

Woonoppervlakte ca. 195m2
5 slaapkamers, 2 badkamers
Gehele woning voorzien van eiken parketvloer (16 mm)
Groot zonnig dakterras 27m2 en een balkon
Volledig voorzien van dubbel glas
Uitstekende openbaar vervoer
Oplevering per direct

Prijs:
600.000 k.k.
Wijk:
Bomenbuurt (Segbroek)
Locatie:
aan rustige weg
Postcode:
2565 WC
Woningtype:
Appartement
Energilabel:
-
Woonlaag:
-
Gelegen op:
-
Bouwjaar:
-
Sort bouw:
Bestaande bouw
Kamers:
6
Slaapkamers:
5
Badkamers:
2
Oppervlakte:
195 m2
Inhoud:
-
Oplevering:
per direct

    Interesse in deze woning?

    Bezichtiging aanvragen Gratis aankoopadvies
    Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen!

    Als eerste op de hoogte van nieuws over nieuwe projecten!

    Via onze gratis inschrijf-module kunt u zich kosteloos inschrijven voor het ontvangen van ons woningaanbod.