Den Haag

Gerard Kellerstraat 10, 2522 ZV

Rental price: 
1650 excl.
74 m2
4 rooms
1 bathrooms
Special features: Balkony

IN EEN RUSTIGE STRAAT IN HET LAAKKWARTIER GELEGEN LEUK DUBBEL BOVENHUIS MET TWEE SLAAPKAMERS. DEZE KEURIGE 3/4-KAMER DUBBELE BOVENWONING BESCHIKT OVER EEN RUIME WOON-/EETKAMER MET OPEN KEUKEN, ACHTERBALKON MET NOORDOOSTEN LIGGING, TWEE SLAAPKAMERS EN EEN MODERNE BADKAMER MET INLOOPDOUCHE EN WASTAFELMEUBEL. DAARNAAST IS HET APPARTEMENT GROTENDEELS VOORZIEN VAN KUNSTSTOF KOZIJNEN MET HR++ GLAS EN BESCHIKT DE WONING OVER EEN RUIME VLIERING.

Indeling:
Begane grond:
Entree woning op straatniveau. Hal met meterkast en trap naar eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Overloop met toilet en deur naar de eetkamer. Eetkamer aan de achterzijde van de woning met toegang tot de open keuken. Eenvoudige keuken in rechte opstelling met voldoende opbergvoorziening. Via de eetkamer toegang tot de woonkamer aan de voorzijde over de volle breedte met aan de voorzijde een erker voorzien van glas-in-lood bovenlichten. Daarnaast geeft de eetkamer toegang tot het achterbalkon met noordoosten ligging. Vanuit de overloop de trap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping:
Overloop met toegang tot voorkamer, achterzijkamer en badkamer. Voorkamer over de volle breedte welke van zeer goed formaat is. Achterzijkamer welke tevens van goed formaat is en beschikt over een vaste kast met schuifdeuren. Gemoderniseerde badkamer aan de achterzijde welke in zijn volledigheid beschikt over modern tegelwerk. Verder heeft de badkamer een inloopdouche, tweede toilet, wastafelmeubel en designradiator.

Price:
1650 excl.
Decoration:
Bald
District:
Den Haag
Location:
on a quiet road
Postcode:
2522 ZV
Property type:
Apartment
Energy label:
A
Year built:
-
Type of construction:
Existing construction
Rooms:
4
Bedrooms:
3
Bathrooms:
1
Surface area:
74 m2
Volume:
-
Acceptance:
immediately

Interested in this property?

Request viewing Free purchase advice
For more information, please contact us!

Be the first to know about news about new projects!

Via our free registration module you can register free of charge to receive our housing offer.