Den Haag

Gerard Kellerstraat 10, 2522 ZV

Huurprijs: 
1650 excl.
74 m2
4 kamers
1 badkamers
Bijzonderheden: Balkon

IN EEN RUSTIGE STRAAT IN HET LAAKKWARTIER GELEGEN LEUK DUBBEL BOVENHUIS MET TWEE SLAAPKAMERS. DEZE KEURIGE 3/4-KAMER DUBBELE BOVENWONING BESCHIKT OVER EEN RUIME WOON-/EETKAMER MET OPEN KEUKEN, ACHTERBALKON MET NOORDOOSTEN LIGGING, TWEE SLAAPKAMERS EN EEN MODERNE BADKAMER MET INLOOPDOUCHE EN WASTAFELMEUBEL. DAARNAAST IS HET APPARTEMENT GROTENDEELS VOORZIEN VAN KUNSTSTOF KOZIJNEN MET HR++ GLAS EN BESCHIKT DE WONING OVER EEN RUIME VLIERING.

Indeling:
Begane grond:
Entree woning op straatniveau. Hal met meterkast en trap naar eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Overloop met toilet en deur naar de eetkamer. Eetkamer aan de achterzijde van de woning met toegang tot de open keuken. Eenvoudige keuken in rechte opstelling met voldoende opbergvoorziening. Via de eetkamer toegang tot de woonkamer aan de voorzijde over de volle breedte met aan de voorzijde een erker voorzien van glas-in-lood bovenlichten. Daarnaast geeft de eetkamer toegang tot het achterbalkon met noordoosten ligging. Vanuit de overloop de trap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping:
Overloop met toegang tot voorkamer, achterzijkamer en badkamer. Voorkamer over de volle breedte welke van zeer goed formaat is. Achterzijkamer welke tevens van goed formaat is en beschikt over een vaste kast met schuifdeuren. Gemoderniseerde badkamer aan de achterzijde welke in zijn volledigheid beschikt over modern tegelwerk. Verder heeft de badkamer een inloopdouche, tweede toilet, wastafelmeubel en designradiator.

Prijs:
1650 excl.
Inrichting:
Kaal
Wijk:
Den Haag
Locatie:
aan rustige weg
Postcode:
2522 ZV
Woningtype:
Appartement
Energilabel:
A
Bouwjaar:
-
Sort bouw:
Bestaande bouw
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Badkamers:
1
Oppervlakte:
74 m2
Inhoud:
-
Oplevering:
per direct

Interesse in deze woning?

Bezichtiging aanvragen Gratis aankoopadvies
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen!

Als eerste op de hoogte van nieuws over nieuwe projecten!

Via onze gratis inschrijf-module kunt u zich kosteloos inschrijven voor het ontvangen van ons woningaanbod.